Sziget Retreat

Heerlijk bijkomen van Sziget: 16-19 augustus

Gelijk na afloop van Sziget Festival is het slechts een uur rijden naar Bedepuszta, de locatie van Sziget Retreat. In het tot eventlocatie omgebouwde dorpje kan je heerlijk bijkomen van het intense festivalleven en je Sziget ervaringen delen met andere Szigetgangers.

De locatie

Het dorpje voelt als  ’the middle of nowhere’ en ligt afgelegen in een hoge vallei, temidden van bossen en wijdse vergezichten, maar biedt volop comfort: er is een wellness met hot tubs en saunas, een zwembad, een hele unieke bar (Yonderbar) met een stage, het terrein hangt vol met hangmatten en er zijn overal gezellige zitjes en beanbags te vinden. Het terrein is groot genoeg voor events met duizenden bezoekers, dus er is goed internet en er zijn ruim voldoende echte wc’s en warme douches want het event is beperkt tot een maximum van 200 gasten. Ook zijn er opties voor luxe accommodatie: huur een huis, een cabin, een kamer of een volledig ingerichte bell tent met privé toilet en douche. Maar je kan uiteraard ook gewoon je tentje op de ruime camping plaatsen.

Het programma

De ochtend begint met ontbijt in het Paviljoen (in de prijs inbegrepen). De Wellness en het zwembad gaan open en er is iedere dag een yogaklas. Op de 18e zijn er ook Tibetaanse geluidsschaal sessies om in optimale ontspanning te komen. Er zijn workshops, er is een treasure hunt en natuurlijk muziek. Vanaf 12 uur is eten verkrijgbaar in Yonder Kitchen, de Yonderbar is de gehele dag en avond open/ ’s Avonds is er kampvuur en een feestje in de Yonderbar. Aanvullend zijn er extra services zoals massages te boeken. Ook zijn er mountainbikes te huur.

Wist je dat?

… het event/retraite dorp Bedepuszta is opgezet door de vroegere promoter van Sziget in Nederland? In 2013 is begonnen met de aankoop van de huizen in het dorpje, tegelijkertijd werd de hele infrastructuur omgebouwd tot een permanente festivallocatie in een dorp-setting. Tijdens de renovaties werden meerdere edities van Sziget Retreat (toentertijd nog Sziget Detox) georganiseerd in het dorp. Nu, in 2023, zijn de renovaties eindelijk klaar en heeft Europa er een nieuwe (en unieke) eventlocatie bij.

  • Prijs 250 euro
  • Inclusief camping, parking, 3 x ontbijt, welkomstdrankje, programma, boompje
  • Check in vanaf 16 augustus 12.00
  • Check out 19 augustus 13.00
  • Prijs 250 euro
  • Inclusief camping, parking, 3 x ontbijt, welkomstdrankje, programma, boompje
  • Check in vanaf 16 augustus 12.00
  • Check out 19 augustus 13.00

villageretreat.eu