Private event

Familiereünies en vriendengroepen
Een privé-evenement in Bedepuszta Village Retreat staat voor een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een groep vrienden, een familiereünie of een verenigingsuitje. Het concept waarbij je gezamenlijk een dorp te vormt, biedt een unieke ervaring met talloze mogelijkheden.

Samen een dorp zijn

Hoe bijzonder is dat? Een privé-evenement in een dorp van en met vrienden, waarbij iedereen een eigen huis heeft en er ruimte is voor gezamenlijke activiteiten. Immers, in Bedepuszta ben je wel samen, maar je zit niet op elkaars lip. De huizen hebben verschillende afmetingen en staan verspreid over het dorp. Daarnaast zijn er geweldige faciliteiten. Zo kan je elkaar tegenkomen in de Wellness, het Paviljoen of tijdens een boswandeling, maar dé ontmoetingsplek is de Yonderbar. Hetzelfde geldt voor een grote familiebijeenkomst, waarbij zowel de accommodaties als de programma’s ingesteld zijn op de verschillende generaties.

 

sziget retreat

Een onvergetelijke ervaring

Iedereen die ooit in Bedepuszta Village Retreat heeft verbleven, zal bevestigen dat de plek geweldig is. Gelegen te midden van de bossen, aan het einde van een doodlopende weg, voelt de rest van de wereld ver weg. Dit gevoel deel je met je naasten bij het kampvuur, aan de bar, tijdens een wandeltocht of een potje pool. En als groep kun je zelf het programma bepalen: eten, drinken, excursies, specifieke thema’s; roept U maar! De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Alleen faciliteren we geen vrijgezellenparty’s.

Prachtige natuurlijke omgeving

Bedepuszta Village Retreat is gelegen in een schilderachtige en rustige omgeving, omringd door groene heuvels en bossen. Dit biedt een idyllische en ontspannen setting voor een privé-evenement, weg van de drukte van de stad. Toch zijn er meer dingen te doen dan je zou verwachten. Zo ligt het middeleeuwse dorp Hollókö (werelderfgoed) op loopafstand en ben je met een goed uur lopen bij de Boeddhistische tempel en de Guinness pub van Garáb. Voor wie meer van fietsen houdt, zijn mountainbikes beschikbaar.

 

Silhouetten

Veelzijdige locaties

Het retreat beschikt over diverse veelzijdige locaties die geschikt zijn voor uiteenlopende soorten programma’s. De Yavanna-tent is ideaal voor dans, yoga of filmavonden, de Wellness Garden biedt sauna’s en hot tubs, het Paviljoen is de plek voor maaltijden, tafeltennis of een potje pool, en voor ontspanning ga je naar de Meadow of het zwembad. De Yonderbar en de terrassen in de Bar Garden vormen het episch centrum van het dorp met een breed aanbod aan dranken en een sfeervolle setting.

Professionele faciliteiten en diensten

Bedepuszta Village Retreat beschikt over professionele faciliteiten en diensten om ervoor te zorgen dat het privé-evenement vlekkeloos verloopt. Dit omvat cateringdiensten, barfaciliteiten, goed internet en op maat gemaakte programma’s. Verder hebben we 20 jaar ervaring in de organisatie van evenementen en zijn we een Nederlandse organisatie gevestigd in Hongarije.

 

Eventdorp Bedepuszta

Exclusiviteit en privacy

Als privé-evenement locatie biedt Bedepuszta Village Retreat exclusiviteit en privacy. De locatie is alleen toegankelijk voor de staff en degenen die zijn uitgenodigd voor het privé-evenement.

Kosten privé-evenement

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid, prijzen en andere informatie. Voor een achtergrondindruk kan je hier de videoreportage van DW uit 2022 bekijken.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

villageretreat.eu