Organisatie

Catering, transport en programma

Village Retreat is een ideale locatie voor evenementen op maat, maar of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een bruiloft of een festival, de organisatie moet goed staan.

Sanitair

Er zijn ruim voldoende goede toiletten en douches aanwezig. Alle huizen hebben minimaal 1 toilet en 1 douche. Daarnaast zijn er 10 toiletten op de event area en nog eens 10 op de campings. Tijdens de evenementen wordt het sanitair op het recreatieterrein en de camping dagelijks schoongemaakt.

Eten

Vanuit Yonder Kitchen verzorgen we dagelijks ontbijt, lunch en diner. Naast maaltijden, snacks en het ontbijtbuffet, organiseren we ook barbecues en maken we traditionele Hongaarse schotels (zoals goulash) boven open vuur. Het menu wordt in samenspraak samengesteld. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met specifieke eetwensen en allergieën.

Drinken

Er zijn meerdere terrassen in het dorp maar het drinken gebeurd met name in en rond de Yonderbar. De bar is het gezellige episch centrum van het dorp. Er is een tapinstallatie, een overdekt terras en een Sonos geluidsinstallatie. Wat er geschonken wordt, en van hoe laat tot hoe laat wordt in samenspraak besloten.

Muziek

Het barteam beheert de toegang tot de muziek die wordt gedraaid rond de bar en op het recreatieterrein. Wie bepaald welke afspeellijsten wanneer worden afgespeeld, wordt van tevoren afgesproken. Op verzoek kunnen ook bands en dj’s worden ingehuurd. Via onze festival contacten hebben we een groot netwerk aan artiesten in Hongarije (en eventueel Nederland), die op het podium op zouden kunnen treden. Wij helpen met het vinden van de juiste act wanneer duidelijk is wat voor soort band of dj wordt gezocht. Ook regelen we alles rondom vervoer, fee, catering en sound.

Vervoer

Budapest Airport is ruim een uur rijden vanaf Bedepuszta Village Retreat. Zowel in het geval van groot groepsvervoer als vervoer van kleinere groepen of individuen organiseren we transport tussen het vliegveld en het dorp en vice versa. We regelen zowel de logistiek als de opvang van de gasten op het vliegveld. Indien gewenst regelen we ook extra services zoals bijvoorbeeld een welkomstdrankje in de bus.

Excursies

Er zijn genoeg mogelijkheden voor interessante excursies binnen een uur rijden van Bedepuszta. Toch raden wij dit af vanwege tijdsdruk en extra kosten. In de nabije omgeving zijn namelijk ook leuke excursies te maken met de fiets of in combinatie met een mooie wandeling. Bijvoorbeeld naar de nog op hout stokende pálinkastokerij, de Boeddhistische tempel in het bos of naar Hollókö, een bijzonder dorp op de UNESCO werelderfgoed lijst.

Yoga en meditatie

In Bedepuszta Village Retreat wonen twee yoga leraressen. Op verzoek kunnen we dagelijks yoga, qi gong of meditatielessen organiseren. Ook stiltewandelingen en massages zijn een optie.

Activiteiten voor kinderen

Indien er veel kinderen aanwezig zijn, dan raden we de Folk Fun Fair aan. Op het evenement wordt dan een speelplaats met houten speeltoestellen opgebouwd, waaronder een met de hand aangedreven draaimolen en interactieve spelletjes. Er zijn twee begeleiders aanwezig die uitleg verschaffen en met de kinderen leren knutselen. Naast de Folk Fun Fair zijn er nog andere opties, waaronder boogschutters die een demonstratie geven en zowel de kinderen als de volwassenen leren schieten. Ook kunnen we films draaien in de school en organiseren we op verzoek puzzeltochten in en rond het dorp waarbij kinderen en passant leren dierensporen te herkennen.

Overig

Op Village Retreat is zoveel ruimte dat er heel veel mogelijk is. Graag kijken we of we specifieke wensen met betrekking tot extra programma’s kunnen verwezenlijken. • Live music bands, dj's
 • Activiteiten workshops, scavanger hunts, yoga, mindfulness, teambuilding programma's, wandeltochten, fietstochten
 • Kinderen Fun Folk Fair, knutselen, films, puzzeltochten
 • Excursies Hollókö, stokerij, Buddha Park
 • Catering Buffet, maaltijden, bbq, goulash party
 • Bar Thee, koffie, kwaliteitswijn, lokaal pils, speciaalbieren, cocktails, huisgemaakte limonades
 • Vervoer Transfers van en naar Budapest Airport
 • Live music bands, dj's
 • Activiteiten workshops, scavanger hunts, yoga, mindfulness, teambuilding programma's, wandeltochten, fietstochten
 • Kinderen Fun Folk Fair, knutselen, films, puzzeltochten
 • Excursies Hollókö, stokerij, Buddha Park
 • Catering Buffet, maaltijden, bbq, goulash party
 • Bar Thee, koffie, kwaliteitswijn, lokaal pils, speciaalbieren, cocktails, huisgemaakte limonades
 • Vervoer Transfers van en naar Budapest Airport

villageretreat.eu