Long stay in het laagseizoen

Vanaf 900 euro/maand excl.

Het leven in Nederland en Vlaanderen kan erg hectisch zijn. Aan het eind van de doodlopende weg die naar Bedepuszta leidt is deze hectische wereld ver weg. Een ideale plek om even uit de rat race te stappen en weer eens te ervaren wat echt belangrijk is in het leven.


Wonen in Bedepuszta

De huizen in Bedepuszta zijn echte woningen, geen vakantiehuisjes. Er zijn 10 zeer verschillende huizen, allen knus, met aparte woonkamers en slaapkamers, goedwerkend sanitair, een eigen tuin en centrale verwarming. Een tijdje echt in het dorp wonen is een onvergetelijke ervaring. Al kunnen de winters lang en somber zijn, de natuur is overal aanwezig en binnen is het al snel gezellig. Verken de omgeving met prachtige wandelingen door het bos naar de pub van Grabensia of door de velden naar de bistro van Hollókö.

Er is een kleine wereld te verkennen en de rust die je vindt is ongeëvenaard. Je kan ook de sauna privé reserveren en soms stoken we een kampvuur in de vrieskou bij de Yonderbar, gevolgd door gezelligheid met muziek, drank en een haardvuurtje.

Huiskamer

Kosten

De kosten voor het long stay verblijf bedragen 50% van de normale laagseizoen tarieven plus de stookkosten. Je huurt een gezellig huis in het dorp al voor minder dan 900 euro per maand exclusief stookkosten.

Yonder bar

De duur van het long stay verblijf is minimaal 3 weken. Long stay kortingen gelden van 1 november tot 1 april met uitzondering van de periode rond kerst en oud & nieuw.

  • Kosten 50% laagseizoenprijs
  • Extra kosten Gasverbruik
  • Periode 1 november - 1 april
  • Kosten 50% laagseizoenprijs
  • Extra kosten Gasverbruik
  • Periode 1 november - 1 april

villageretreat.eu