Restricties

Huisdieren op Village Retreat

Wat mag wel en wat mag niet

Honden zijn toegestaan ​​in twee huizen in Village Retreat: Kovács huis en het 70s Retro huis. Voor andere huisdieren dan honden heeft de gast toestemming nodig van het management. Neem bij vragen vóór het boeken contact met ons op over de mogelijkheden.

Restricties

Een hond is alleen toegestaan ​​in bovengenoemde woningen als:

 1. Het dier zindelijk is en een goedaardig karakter heeft.
 2. De hond niet agressief is en geen spullen beschadigt.
 3. De hond mag geen overlast bezorgen aan de andere gasten. Daarom adviseren wij om geen honden mee te nemen die veel blaffen of huilen.
 4. De uitwerpselen van de hond moeten worden opgeruimd door de eigenaar.
 5. De hond mag niet worden schoongemaakt met de door ons geleverde lakens, dekens en handdoeken.
 6. De hond mag niet op de bedden, stoelen of banken zitten.
 7. De hond mag geen vlooien hebben.
 8. De eigenaar van de hond is verplicht om alle haren en sporen die de hond heeft achtergelaten schoon te maken voor het uitchecken.
 9. Het is niet toegestaan ​​om een hond mee te nemen met een sterke hondengeur. De schoonmakers moeten het huis zo kunnen schoonmaken dat er geen hondengeur is als er nieuwe gasten arriveren.
 10. Uitgezonderd de tuin en het huis moet de hond aangelijnd zijn binnen het gehele Village Retreat-terrein. In de open velden rondom het dorp kan de hond wel vrij rondlopen.
 11. Eventuele schade veroorzaakt door de hond is voor rekening van de eigenaar. Schade omvat schade aan onze eigendommen (meubels, textiel, enz.) En de eigendommen van andere gasten en bezoekers van Village Retreat.
 12. De verantwoordelijkheid van de eigenaar van de hond geldt ook voor de kosten van herstel van door de hond veroorzaakte schade en professionele schoonmaak indien nodig. De eigenaar van de hond dient dit document bij aankomst te ondertekenen. `Kosten voor het meenemen van een hond bedragen 35 euro per week (1 tot 7 dagen).

  Mogelijkheden

  Hierboven lezen we veel beperkingen, maar er zijn ook veel mogelijkheden voor de honden. De valleien rond Bedepuszta Village Retreat zijn een fantastisch gebied om je hond uit te laten. Er zijn heuvels met onverharde wegen, weidse vergezichten en bijna geen hekken. De tuinen zijn groot en hebben goede omheining. Ook is er een hondenhok in de tuin en zijn er voer- en drinkbakken aanwezig. Zolang de hond niets in huis beschadigt of op de meubels springt, kan hij slapen en binnen blijven. Binnen twee minuten lopen zijn er gebieden in de buurt waar de hond onaangelijnd kan lopen. Let wel op ! Er is veel wild in de directe omgeving van het dorp. •  
 •  
 • Extra kosten 35 euro per dier per week
 • Extra kosten 35 euro per dier per week

villageretreat.eu