Festival bruiloft

Een dorp vol familie en vrienden

Een onvergetelijk bruiloftsfeest in je eigen dorp, vol met familie en vrienden voor een meerdaags feest in een sprookjesachtige omgeving. Het dorpje Bedepuszta is exclusief af  te huren voor een meerdaags trouwfeest in festival setting. Het dorp is specifiek ingericht voor bijzondere evenementen met comfortabele accommodaties en goede faciliteiten.

Wat is een festivalbruiloft?

Een festival-bruiloft is een trouwfeest dat inspiratie put uit muziekfestivals en integreert in de huwelijksceremonie en receptie. Een festival-bruiloft is doorgaans informeel, sfeervol en ontspannen. Het heeft tot doel een unieke en memorabele ervaring te creëren voor het bruidspaar en hun gasten. Hier zijn enkele kenmerken van een festival wedding:

Landelijke omgeving

Een festivalbruiloft vindt vaak plaats in een landelijke omgeving zoals een park, een weide of een bos. De natuurlijke omgeving draagt bij aan de festivalsfeer. In Bedepuszta Village Retreat is alles hier op ingericht; een unieke evenementenlocatie in een betoverend landschap en uitstekende indoor faciliteiten indien de weergoden niet meewerken.

Muziek

Muziek is een centraal element van een festivalbruiloft. Met meer dan twee decennia ervaring in de internationale festivalwereld brengen we een schat aan expertise en een uitgebreid netwerk om het perfecte muziekprogramma samen te stellen. Bovendien beschikken we over een Sonos systeem waarmee we over het gehele terrein een festivalsfeer neer kunnen zetten.

Gedeelde ervaring

Op een festivalbruiloft eten, drinken, slapen en feesten de gasten in een gedeelde omgeving, wat een uniek gevoel van saamhorigheid creëert. Bij Bedepuszta Village Retreat nemen we dit gevoel naar een hoger niveau. We bieden niet alleen geweldige faciliteiten zoals een wellness, een zwembad, een bar met podium, etcetera. Maar alle gasten verblijven in een levendig evenementendorp met gezellige huisjes en comfortabele hotelkamers. Stel je een uitgestrekt dorp voor, vol met je beste vrienden en familie – mooier kan het niet!

Festival catering 

In plaats van traditionele catering, waarbij iedereen opa een vast tijdstip aan tafel moet zitten, biedt een festivalbruiloft buffetstijl met een verscheidenheid aan culinaire opties. Onze keuken is een speeltuin van culinaire creativiteit, met traditionele houtovens, sissende barbecues, enorme ketels die pruttelen boven open vlammen, en een pizzaoven. Onze diensten zijn gericht op een scala aan smaken, met een smakelijke selectie die rekening houdt met zowel de vegetariërs als de vleesliefhebbers onder de gasten.

Ambiance

Veel paren voegen een persoonlijk tintje toe aan hun festivalbruiloft via doe-het-zelfdecoraties. Wat Bedepuszta Village Retreat onderscheidt, is onze betoverende natuurlijke omgeving. We zijn gezegend met de schoonheid van het natuurlijke landschap, tal van romantische plekjes en het zachte licht van honderden gekleurde lampen. Deze elementen leggen de basis voor jouw persoonlijke touch en een sfeer die je zelf kan creëren.

Spellen en activiteiten

Een festivalbruiloft bevat vaak spellen en activiteiten om gasten te vermaken. Niet alleen kunnen we een boeiend programma’s samenstellen, maar we bieden ook een scala aan gazon- en bordspellen voor gasten van alle leeftijden. Voor extra nostalgie en sfeer hebben we de mogelijkheid om een Folk Fun Fair te creëren, compleet met een handbediende draaimolen en klassieke kinderspellen.

Informele dress code

De kledingvoorschriften zijn doorgaans meer ontspannen dan bij traditionele bruiloften, waarbij veel gasten ofwel informele kleding, ofwel kleding in een specifiek thema dragen. In het geval van Bedepuszta kunnen gasten ook zwemkleding meebrengen om te genieten van het zwembad en de wellness-faciliteiten.

Meerdere dagen

De meeste festivalbruiloften beslaan meerdere dagen, met diverse activiteiten en entertainment.  Meestal duurt een festival-bruiloft 2 of 3 dagen. Het begint met een dag van aankomst van de gasten, terwijl ze zich settelen en onderdeel worden van het dorp. Het middelpunt van deze festiviteit is natuurlijk de grote trouwdag zelf, waar de liefde centraal staat. Ten slotte sluiten we af met een dag van ontspanning en het grote nagenieten, het gezamenlijk koesteren van een blijvende herinnering.

Relaxte sfeer

Op een festivalbruiloft streef je naar een ontspannen en relaxte sfeer, waarbij gasten worden aangemoedigd om plezier te hebben en te genieten van de ervaring. Bedepuszta Village Retreat is gebouwd rond dit thema. Er zijn hangmatten, hot tubs, zitzakken en terrassen op prachtige plekjes verspreid over het gehele terrein.

sziget retreat

Persoonlijke ceremonie

De huwelijksceremonie is vaak persoonlijk en niet-traditioneel, waarbij de unieke stijl en waarden van het paar worden weerspiegeld. Meestal is de officiële huwelijksplechtigheid al in het gemeentehuis afgerond en is de ceremonie een persoonlijke liefdesbetuiging van het paar ten overstaan van familie en vrienden. In Bedepuszta is elke bruiloft een op maat gemaakte weerspiegeling van persoonlijke voorkeuren. Sommige stellen storten hun hart uit in de ceremonie, terwijl anderen de viering het middelpunt maken. Ongeacht de persoonlijke aanpak wordt elke Bedepuszta-bruiloft een onvergetelijke ervaring.

—————————————————————————————————————

Idyllisch trouwfeest

’s Ochtends is er een verzorgd ontbijt met mooie lokale producten in het grote paviljoen. De sauna staat aan en op de heuvel worden yoga lessen gegeven. Overdag vermaken de gasten zich uitstekend op Village Retreat. Op de terrassen rond de Yonderbar ontstaan gezellige gesprekken, kinderen spelen in het zwembad en overal op het terrein gebeurt wel wat. De één speelt badminton de ander pingpong, groepjes spelen beachvolley of een bordspel. Anderen luieren in één van de vele hangmatten of trekken de omliggende natuur in, te voet of met de mountainbike. Ondertussen serveren de cateraars eten vanuit de zomerkeuken en klinkt er muziek over het gehele terrein. ’s Avonds is er feest in en rond de bar. Het barteam schenkt tot in de late uren wijn, bier en cocktails. In de bartuin klinkt (live)muziek en er heerst gezelligheid rond kampvuur.

Een festivalbruiloft duurt doorgaans twee of drie dagen. De aankomst van de gasten is op donderdag of vrijdag en het vertrek op zondag. Een gedeelte kan natuurlijk ook eerder arriveren. Het dorp wordt naar eigen smaak ingericht. Het terrein rond de bartuin kan worden versierd en het podium kan worden omgetoverd tot trouwaltaar. Er is een grote verscheidenheid aan accommodatie in het dorp met voor ieder wat wils. Er zijn knusse huizen, moderne hotelkamers, dormitories, glamping tenten en cabins in het groen.

Organisatie

Het gehele dorp staat tot de beschikking, inclusief accommodatie en faciliteiten. Bovendien hebben we veel ervaring met de organisatie van een bruiloft op maat. We geven graag advies en helpen met catering, muziek, transport, versieringen en andere specifieke wensen. Ook bieden we de mogelijkheid van speciale programma’s. We kunnen alles verzorgen, van de aankomst op het vliegveld tot de kers op de bruiloftstaart.

Exclusief

Een bruiloftsfeest in het buitenland vraagt een flinke investering van de gasten. Daarom is het natuurlijk erg belangrijk dat ook zij een geweldige tijd hebben. Gasten moeten zich op hun gemak voelen. Hoe relaxter iedereen is, des te beter wordt het feest. Ook voor ons als organisatie is een bruiloftsfeest een bijzondere aangelegenheid. Daarom organiseren we slechts een beperkt aantal bruiloftsfeesten per jaar.

Nieuwsgierig? Lees dit artikel over Bedepuszta in De Volkskrant!

 

  •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Accommodatie 100 bedden in huizen en 60+ in luxe tenten
 • Catering Chefs van 'Taste of Yonder' en het team van de Yonderbar
 • Party Live muziek, dj's, tastings, shows (podium, bartuin)
 • Ontspanning Zwembad, sauna, hot tubs, wellness programma's, excursies, kinderprogramma's
 • Accommodatie 100 bedden in huizen en 60+ in luxe tenten
 • Catering Chefs van 'Taste of Yonder' en het team van de Yonderbar
 • Party Live muziek, dj's, tastings, shows (podium, bartuin)
 • Ontspanning Zwembad, sauna, hot tubs, wellness programma's, excursies, kinderprogramma's

Informatie

Vorige Volgende

villageretreat.eu