Bruiloft

Een dorp vol familie en vrienden

Een onvergetelijk bruiloftsfeest in je eigen dorp, vol met familie en vrienden voor een meerdaags feest in een sprookjesachtige omgeving. Het dorpje Bedepuszta is exclusief af  te huren voor een meerdaags trouwfeest in festival setting. Het dorp is specifiek ingericht voor bijzondere evenementen met comfortabele accommodaties en goede faciliteiten.

Idyllisch trouwfeest

’s Ochtends is er een verzorgd ontbijt met mooie lokale producten in het grote paviljoen. De sauna staat aan en op de heuvel worden yoga lessen gegeven. Overdag vermaken de gasten zich uitstekend op Village Retreat. Op de terrassen rond de Yonderbar ontstaan gezellige gesprekken, kinderen spelen in het zwembad en overal op het terrein gebeurt wel wat. De één speelt badminton de ander pingpong, groepjes spelen beachvolley of een bordspel. Anderen luieren in één van de vele hangmatten of trekken de omliggende natuur in, te voet of met de mountainbike. Ondertussen serveren de cateraars eten vanuit de zomerkeuken en klinkt er muziek over het gehele terrein. ’s Avonds is er feest in en rond de bar. Het Nederlandse barteam schenkt tot in de late uren wijn, bier en cocktails. In de bartuin klinkt (live)muziek en er heerst gezelligheid rond kampvuur.

Destination wedding

Een destination wedding duurt doorgaans twee of drie dagen. De aankomst van de gasten is op donderdag of vrijdag en het vertrek op zondag. Een gedeelte kan natuurlijk ook eerder arriveren. Het dorp wordt naar eigen smaak ingericht. Het terrein rond de bartuin kan worden versierd en het podium kan worden omgetoverd tot trouwaltaar. Er is een grote verscheidenheid aan accommodatie in het dorp met voor ieder wat wils. Er zijn knusse huizen, moderne hotelkamers, dormitories, glamping tenten en cabins in het groen.

Organisatie

Het gehele dorp staat tot de beschikking, inclusief accommodatie en faciliteiten. Bovendien hebben we veel ervaring met de organisatie van een bruiloft op maat. We geven graag advies en helpen met catering, muziek, transport, versieringen en andere specifieke wensen. Ook bieden we de mogelijkheid van speciale programma’s. We kunnen alles verzorgen, van de aankomst op het vliegveld tot de kers op de bruiloftstaart.

De gasten

Een bruiloftsfeest in het buitenland vraagt een flinke investering van de gasten. Daarom is het natuurlijk erg belangrijk dat ook zij een geweldige tijd hebben. Gasten moeten zich op hun gemak voelen. Hoe relaxter iedereen is, des te beter wordt het feest. Ook voor ons als organisatie is een bruiloftsfeest een bijzondere aangelegenheid. Daarom organiseren we slechts een beperkt aantal bruiloftsfeesten per jaar.

Nieuwsgierig? Lees dit artikel over Bedepuszta in De Volkskrant!

  • Accommodatie 100 bedden in huizen en 60+ in luxe tenten
  • Catering Chefs van 'Taste of Yonder' en het team van de Yonderbar
  • Party Live muziek, dj's, tastings, shows (podium, bartuin)
  • Ontspanning Zwembad, sauna, hot tubs, wellness programma's, excursies, kinderprogramma's
  • Accommodatie 100 bedden in huizen en 60+ in luxe tenten
  • Catering Chefs van 'Taste of Yonder' en het team van de Yonderbar
  • Party Live muziek, dj's, tastings, shows (podium, bartuin)
  • Ontspanning Zwembad, sauna, hot tubs, wellness programma's, excursies, kinderprogramma's

Informatie

Vorige Volgende

villageretreat.eu