Bedepuszta Hiking Days

All-in wandelvakantie: 27-30 september 2023

Bedepuszta Hiking Days

Van woensdag 27 tot en met zondag 30 september organiseren we de eerste editie van de Bedepuszta Hiking Days. Alle wandelingen beginnen in Bedepuszta.

Op de overgang van zomer naar herfst maken we dagelijks een heerlijke wandeling door het laaggebergte van de Cserhát. Alhoewel Bedepuszta aanvoelt als plek aan het einde van de bewoonde wereld, heeft het interessante bestemmingen en zelfs restaurants op loopafstand.

Natuurbeleving

De nazomer is prachtig. de bladeren verkleuren en het bos is vol van diepe geuren. We passeren valleien en panoramische bergtoppen, maar we zullen nauwelijks mensen tegenkomen. Behalve de lunchpauze, als we een dorp aandoen voor een warme maaltijd.

All-inclusive wandelvakantie

De Bedepuszta Wandeldagen zijn inclusief accommodatie, maaltijden, begeleide wandelingen en vele faciliteiten. Gasten kunnen vanaf woensdag 10 mei 14.00 uur arriveren. In de middag kunnen gasten deelnemen aan een verkenning van de vallei. Vertrek is op zondag na de laatste wandeling. Het is mogelijk om extra nachten bij te boeken.

De wandelingen

Bedepuszta-vallei
Op de dag van aankomst maken we alleen een korte wandeling door de vallei.

De herberg van Garab
Onze eerste echte wandeling brengt ons naar het zuiden, het bos in, en heeft een lengte van ongeveer 18 km. De warme lunch wordt geserveerd in de herberg van Garáb in het hart van het bos van Kelet Csérhat.

Het werelderfgoeddorp Holloko
De tweede wandeling leidt westwaarts naar het kasteel van Hollókö waar we een warme lunch zullen nuttigen in het prachtige oude dorp (Unesco Werelderfgoed). Deze wandeling heeft een afstand van ongeveer 20 km.

Het theehuis van Buddha Park
Onze derde wandeling gaat in zuidoostelijke richting naar het Geopark, de kasteelruïne van Samsonhaza en het Boeddhapark waar we zullen lunchen. De wandeling zal ongeveer 20 km zijn.

De abdij van Markhaza
De laatste dag gaan we oostwaarts naar de oude abdij en de bronnen van Szentkút. We eten in het abdijrestaurant en keren per transfer terug. Deze wandeling heeft een afstand van ongeveer 20 km.

 

De prijs is 350 euro p.p. en is inclusief

  • Ontbijt, lunch en diner voor alle vier de dagen
    Een eenpersoonsbed in een tweepersoonskamer (een privékamer voor 1 persoon is 110 euro extra). Bij een boeking van 2 personen, worden de deelnemers automatisch samen in een kamer geplaatst.
  • Alle wandelingen zijn inclusief gids
  • Een welkomstdrankje
  • Een handgemaakte keramische gedenkplaatje
  • Gebruik van faciliteiten: zwembad, darts, pooltafel, bordspellen, hangmatten en chillzone.
  • Avond kampvuur

Niet inbegrepen: reis, transfer, drankjes, snacks, massages en de wellness. Drankjes en snacks zijn te koop in de Yonderbar of in het restaurant, massages en wellness kunnen ter plekke geboekt worden.

 

Vragen en boekingen kan je hier contact met ons opnemen.

villageretreat.eu